Enni Rukajärvi Blogi

Esittelyssä tiimikaveri Kalle Järvilehto – onnea olympiapaikasta!

25.01.2018 − kirjoittanut rukajarvi
Esittelyssä tiimikaveri Kalle Järvilehto  – onnea olympiapaikasta!

Eilen julkistettiin loput Suomen olympiajoukkueeseen valitut lumilautailijat, ja mukaan lähtee sopivassa suhteessa kisakonkareita ja laskijoita, joille nämä olympialaiset on ensimmäiset – onnea paikasta Roope, Peetu, Rene, Kalle, Markus, Janne ja Anton. Etelä-Koreaan on lähdössä hyvä suomiporukka, ja täytyy sanoa että myös Elisan tiimiläisillä on kisoissa aika hyvä edustus! Kalle Järvilehto nimittäin liittyi mun seuraksi Elisan tiimiin viime kaudella ja eilen saatiin siis vahvistus sille, että myös Kalle osallistuu olympialaisten slope style ja big air -kisoihin. Nyt onkin siis hyvä tilaisuus ottaa tiimikaveri Kalle vähän tarkempaan esittelyyn.

Kallesta oli ihan mahtava apu kun viime keväänä kuvattiin yhdessä täällä blogissa näkyneitä temppuvideoita. Oli kiva kun oli laskuseuraa kuvauksissa, ja kun oli ennalta tuttu laskukaveri niin pystyi luottamaan että yhteistyö varmasti toimii ja homma pysyy rentona. Kallelta tuli myös paljon hyviä temppuideoita. Mitään yhteisiä kuvausprojekteja meillä ei ennen sitä ollut, paitsi mitä nyt joillain reissuilla laskettu yhdessä ja saatettu muuten vaan kuvailla kännyköillä. Esimerkiksi viime kaudella ennen Air&Stylen kisaa käytiin muutama päivä laskemassa Itävallassa yhdessä keskuksessa, ja vaikka olikin tosi huono sää niin oli silti mukava laskea ja kuvailla yhdessä, täältä löytyy klippiä siltä reissulta.

Maajoukkueleireillä on kuitenkin tullut hengattua ja laskettua Kallen kanssa, ja Kalle on ensinnäkin tosi hyvä tyyppi ja hauskaa laskuseuraa sekä tottakai ihan pirun kova laskija. Kallen kanssa on mukava olla reissuilla kun se on lungia seuraa, mutta kuitenkin tykkää tehdä asioita ja Kallesta saa mm. saliseuraa mäen jälkeen. Kalle myös tykkää kuvailla mäessä juttuja ja siltä saa myös omiin temppuihin tosi hyviä neuvoja, mikä on huippu juttu. Lisäksi sekin on siistiä, että Kalle on kasvissyöjä joten voidaan fiilistellä kasvisruokajuttuja, vaikka mä en ihan täysin kasvissyöjä itse olekaan.

Enni Rukajärvi & Kalle Järvilehto

Laskijana Kalle on tosi monipuolinen, tosi tekninen erityisesti reileissä ja myös hyndissä. Ja Kalle oikeasti panostaa uusien temppujen opetteluun, kohtaa omat haasteet ja yrittää parantaa niitä. Bs tripla aika tosi tatsissa hyndästä ja swbs triplakin tulilla, mikä onkin jännä nähdä, että pääseekö Kalle koittamaan sitä olympialaisissa. Ja varmasti slopestylessä nähdään kovia ja teknisiä temppuja reileihin!

Kannattaa siis pitää Kallea silmällä olympialaisissa, ja tietty koko muutakin Suomen joukkuetta. Ennen kun pääsee seuraamaan olympialaisista telkkarista, niin Suomen joukkueen lasku- ja kisahommia voi seurailla ainakin Suomen Lumilautaliiton Facebook- ja Instagram-tileiltä (@lumilautaliitto). Onnea vielä pojille olympiapaikasta!

TILAA BLOGI