Enni Rukajärvi Blogi

Hyvää joulua!

23.12.2015 − kirjoittanut rukajarvi
Hyvää joulua!

Terkut Kuusamosta, täällä ollaan joulun vietossa perheen luona isolla porukalla. Luvassa yhdessä kokkailua, hyvin syömistä ja lahjojen availua. Ja tietenkin ihan vaan rentoutumista ja rauhoittumista, vaikka mäessäkin toki pitää käydä vähän joulupöydän antimia sulattelemassa. Jotenkin joulun aikaan on vielä ihan erityiset laskufiilikset!

Saapi nähdä mitä se pukki tänä jouluna tuo, vaikka mun lahjatoiveet ei oikeastaan mitään materiaalisia olekaan. Tärkeintä on, että saa viettää yhteistä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Ja jos sais toivoa ihan mitä vaan, niin ehkä se ois vaan roppakauppalla onnellisuutta koko perheelle ja kaikille tutuille :)

Jouluun täällä Kuusamossa kuuluu myös yks erityinen perinne, nimittäin Rukan koulun oppilaiden esittämä Joululintu –musiikkinäytelmä. Pienestä asti sitä ollaan käyty katsomassa, ja silloin kun menin Rukan kouluun yläasteelle niin olin itse mukana esityksessä. Oli mukavaa, kun oman roolin lisäksi silloin pääsi myös itse suunnittelemaan koreografioita esitykseen. Joululinnun rooli on tietenkin se halutuin, koska siinä pääsi muun muassa laskeutumaan vaijereiden varassa korkealta tolpasta. Olin joululinnun rooliin kerran varallakin, mutta en sitten kuitenkaan siinä roolissa päässyt koskaan tositoimiin asti, hehe. Mutta yhtenä vuonna olin mukana vierailevana tähtenä joulumuorina.

Joululintu näytelmän tunnelmaa. Kuvat Ruka Ruka-Kuusamo matkailu Ry

Joululintu näytelmän tunnelmaa. Kuvat: Ruka-Kuusamo Matkailu Ry

Myöhemmin omat pikkusisarukset on myös olleet esityksessä mukana, ja toki silloin ollaan oltu myös katsomossa. Vaikka esitys on jo tullut tutuksi, niin on ollut hauska käydä katsomassa, millaisia uusia kuvioita esitykseen on hiottu. Esitys on aina muutamaa päivää ennen jouluaattoa, ja sillä kyllä pääsee viimeistään aina joulufiilikseen! Tänä vuonna en tosin Rukan hiihtostadionilla tiistaina pidettyyn näytökseen ennättänyt, kun olin vasta kotimatkalla reissusta silloin. Toivottavasti teistä osa oli siellä Joululintua katsomassa!

Joululintu näytelmä

Nyt onkin itse asiassa 20. juhlavuosi Joululinnun esityksellä, eli esityksellä alkaa olemaan jo pitkät perinteet, ja taitaa esitys houkutella paikalle jo useamman tuhannen tyyppiä yleisöön. Aika harvan koulun esitykset taitaa ihan noin isoja yleisömääriä houkutella, joten aika hienoa että meillä Kuusamossa on tämmöinen joulutraditio :)

Nyt on kuitenkin aika pikkuhiljaa laittaa tietokoneet ja puhelimet pois ja keskittyä yhdessä olemiseen ja kaikkiin mukaviin joulujuttuihin. Mukavaa ja rauhallista joulua kaikille!

PS. Onko sinun lähipiirissäsi joku perhe joka on haaveillut lumisesta lomasta Rukalla ja todellakin on ollut vuoden aikana niin kiltti, että ansaitsisi sellaisen? Kerro meille kuka ja miksi, niin tämän perheen unelma saattaa muuttua todeksi. Ehdottaa voit joko kommentoimalla facebookissa tätä blogikirjoitusta koskevaa postausta tai laittamalla meille yksityisviestiä FB:ssä Enni Rukajärven urheilijasivuilla -> www.facebook.com/ennirukajarviofficial. Olemme valittuihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Hyvää joulua!

TILAA BLOGI