Enni Rukajärvi Blogi

Parhaat hetket vuonna 2015 ja uudenvuodenlupaukset

31.12.2015 − kirjoittanut rukajarvi
Parhaat hetket vuonna 2015 ja uudenvuodenlupaukset

Vuoden viimeistä päivää viedään, ja sehän tarkoittaa sitä että nyt on hyvä hetki muistella vuoden 2015 kohokohtia. Tiistaina julkaistiin mun season edit-video, johon on koottu parhaimmat klipit viime kaudelta. Vuoden mieleenpainuvimmat tapahtumat on hyvin edustettuna myös tuossa pätkässä: paras laskureissu oli ehdottomasti Antti Autin ja kuvausporukan kanssa tehty Uuden-Seelannin reissu, josta tarttui nauhalle esimerkiksi noita helikopterista kuvattuja putskulaskuja koskemattomilla vuorenseinämillä. Kisoista parhaat muistot on jäänyt European Openista Laaxista. Uutta lunta oli satanut sen verran, että vedeltiin reenipäivät vaan putskua porukalla metiköissä, ja itse kisa vaan heitettiin läpi ja sieltä tuli kolmas sija. :)

Jokaisella lumilautailijalla on varmaankin koko ajan työn alla jonkun uuden tempun opettelu, ja viime kaudella semmonen oma reenitemppu, minkä sain haltuun vähän paremmin, oli swbs vitonen. Se näkyykin tuossa season editissä ihan alussa. Videolla on paljon ulkomailla kuvattuja pätkiä, mutta päästiin onneksi kuvailemaan kaveriporukalla vähän myös Suomessa, mikä oli tosi mukavaa. Esimerkiksi Rovaniemellä kuvattu droppi pääsi mukaan videokoosteeseen, ja Saku sai siitä nappastua hyvän kuvankin!

Photo: Saku Tiilikainen

Photo: Saku Tiilikainen

Oon iloinen siitä, että kisojen välissä saatiin monipuolinen laskupätkä kokoon, mutta vähän on kyllä myös sellainen fiilis, että ens vuodelle jää parannettavaakin, niin kisojen kuin kuvaamisenkin suhteen. Ja voisi koittaa löytää sellaisen sopivan balanssin uusien tavoitteiden suhteen: jos jotakin uuden vuoden lupauksia tässä antaisin, niin ehkä ne vois olla siihen suuntaan että yrittää kuunnella kehoaan ja itteään enemmän ja malttaa välillä levätäkin!

Näistä kuvista ja videoista te tykkäsitte eniten vuonna 2015.

Näistä kuvista ja videoista te tykkäsitte eniten Instagrammissa vuonna 2015.

Vuoden vaihtumista aion juhlia kotikulmilla, ja luvassa on hyvää ruokaa, saunomista ja hyvää seuraa. Vaikka oon paljon reissannutkin, niin uuden vuoden vaihtumista olen aina viettänyt Suomessa. Pohjoisen tunturimaisemat on kyllä ainakin omalla kohdalla paras paikka juhlistaa uutta vuotta, ja tänä vuonna olen siis kotona Rukajärvellä. Joskus on tullut vietettyä vuoden vaihtumista Rukan Pisteessä, mutta nykyään tykkään kyllä ennemminkin pysytellä poissa baareista ja olla mieluummin rennosti kotona. Rukan ilotulitus näkyy hyvällä säällä meille kotiin asti, joten sitä varmaan käydään kurkkaamassa ja ehkä ammutaan muutama raketti itsekin. Uuden vuoden kunniaksi voisi myös toivoa paljon uutta lunta, niin pääsisi haikkailemaan lähimäkiä ja kurvailemaan puuterilumessa Rukan kauniissa talvisessa luonnossa. :)

Rukalla on talvi!

Rukalla on talvi!

Mukavaa vuodenvaihdetta kaikille ja onnea vuodelle 2016!

TILAA BLOGI